Atos – Construction Elementor Template Kits

Over ons

OVER ONS

Al honderden keren hebben wij asbest uit woningen, kantoren, schuren of daken gehaald. Door deze ervaring weten wij goed hoe we een asbest klus aan moeten pakken om op een effectieve en veilige manier de gevaarlijke stoffen te verwijderen. Asbest verwijderen is belangrijk omdat het materiaal schadelijk is voor de gezondheid. Bovendien is het gebruik van asbest verboden. Om u zo goed mogelijk te helpen bij uw asbest probleem bieden we verschillende diensten aan:

  • Verwijderen van asbest
  • Inventarisatie van asbestaanwezigheid
  • Hulp bij het aanvragen van asbest subsidie

Deze combinatie van services in combinatie met onze jarenlange ervaring maakt onze dienstverlening uniek in Nederland. Een bijkomend voordeel voor u is dat wij hierdoor een snelle manier van werken ontwikkeld hebben waardoor u goedkoper uit bent.

Asbest Gigant aan het werk

15 Jaar Ervaring Met Asbestverwijdering

Subsidie asbest

ONZE MISSIE

Wij zijn goed in het verwijderen van asbest!

0
Asbestdaken verwijderen
0
Steunpunten in Nederland
0 +
Tevreden klanten
0
Medewerkers

Waarom u voor ons kiest

Wij zijn professioneel

Als u voor Asbest Gigant kiest, dan kiest u voor een erkend en professioneel bedrijf. Ons bedrijf is goed verzekerd en onze asbestverwijderaars zijn in het bezit van de juiste certificaten.

Asbest herkennen
Asbest schuur verwijderen

Wij zijn betrouwbaar

Op zoek naar een betrouwbaar bedrijf die u helpt met het verwijderen van uw asbest? Dan bent u bij Asbest Gigant aan het juiste adres.

Wij zijn betaalbaar

Wij zijn een professioneel en betaalbaar bedrijf maar wij zijn ook nog eens betaalbaar. Natuurlijk zonder in te boeten op de kwaliteit. Wij gaan efficiënt te werk waardoor u op de kosten kunt besparen.

Asbestinventarisatie