Asbest Gigant

Veilig en betaalbaar

Asbest subsidie aanvragen

Wij kunnen u helpen asbest subsidie aanvragen. Al vele keren hebben wij succesvol subsidies gekregen zodat uw asbest project gedeeltelijk of zelfs geheel gesubsidieerd

Mensen die te maken krijgen met de aanwezigheid van asbest in hun dak of woning zullen een professioneel bedrijf moeten inschakelen om het geheel te verwijderen. Alleen kleine hoeveelheden mag men zelf verwijderen. Nu weten veel mensen niet dat het mogelijk is om een subsidie aan te vragen voor het verwijderen van de asbest. Dankzij deze mogelijkheid bent u in staat om aanzienlijk veel geld te besparen. Wij kunnen u helpen bij het aanvragen van deze subsidies.

Gemeentelijke subsidies

Vrijwel iedere gemeente biedt de mogelijkheid om een subsidie te krijgen voor het verwijderen van de asbest bij u in de woning. Nu is het alleen wel zo dat iedere gemeente zo zijn eigen regels zal hanteren, vandaar dat een beetje hulp geen kwaad zal kunnen. Wij zijn er voor u voor het adviseren op het gebied van de subsidies voor het verwijderen van het asbest. Door dit werk uit handen te geven hoeft u niet meer alles zelf te doen, dit is dus wel zo prettig.

Experts op het gebied van asbest

Bij ons op de site weet u zeker dat u te maken hebt met een gespecialiseerde en professionele partij. Doordat wij alles weten op het gebied van asbest zijn wij veel beter in staat om u te helpen met alle mogelijke soorten adviezen. Mocht u nu ook uw asbest willen verwijderen uit de woning, dak of schuur dan kunt u hier op de site nog veel meer informatie vinden die van belang kan zijn. Door te kiezen voor ons weet u zeker dat u op een eenvoudige manier van het asbest af kan komen. Dankzij de vele subsidiemogelijkheden hoeft deze klus niet eens zo veel te kosten. Laat ons u helpen, daar zijn wij immers voor!

Alle diensten:

Wanneer u een nieuwe woning of bedrijfspand koopt is het prettig om te weten of er asbest in het gebouw aanwezig is. Onze experts kunnen een complete asbest audit voor u doen en direct een prijsopgave geven waarmee u in onderhandeling kunt gaan met de verkopende partij
Uw asbest vakkundig en veilig laten verwijderen door professionals? Al jaren zijn wij de partner voor asbest verwijderen in heel Nederland.

Neem contact op

24/7 bereikbaar in heel Nederland

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem
KVK: 74321286
BTW: NL859818275B01
Telefoonnummer: 06-40125121
E-mail: info@sloop-concurrent.nl