Asbest Gigant

Veilig en betaalbaar

Asbest verwijderen

Uw asbest vakkundig en veilig laten verwijderen door professionals? Al jaren zijn wij de partner voor asbest verwijderen in heel Nederland.

Er zijn elk jaar nog altijd een hoop woning eigenaren die er achter komen dat er asbest gebruikt is bij de bouw van hun schuur of dak. Nu lijkt dit misschien een ramp, echter kunt u ervoor kiezen om een professioneel bedrijf in te schakelen voor het verwijderen van de asbest bij u in de woning. Wij zijn een van deze bedrijven, wij staan dan ook altijd klaar voor het verwijderen van de asbest bij u in de woning. Wij zullen u hieronder wat meer laten zien over het verwijderen van de asbest.

Voldoe aan de regelgeving rondom asbest

In tegenstelling tot wat veel mensen denken is het niet toegestaan om zomaar zelf asbest te verwijderen, dit komt door het feit dat de vezels los kunnen raken bij het verkeerd verwijderen. Zoals u waarschijnlijk wel weet zijn deze vezels zeer gevaarlijk. Sommige soorten asbest kunnen zelfs dodelijk zijn. Het is echter niet zo eenvoudig om te zien met wat voor soort asbest u te maken hebt bij u in de woning. Dit is dan ook de reden dat u voor de grotere klussen er beter voor kunt kiezen om een professional in te schakelen. Bij beschikken over de juiste papieren en certificaten om de asbest te mogen verwijderen.

Voordelige verwijdering van asbest

Door vandaag nog voor ons te kiezen zal u zeker weten dat u het asbest voor een schappelijke prijs kunt laten verwijderen. Dit stelt u vervolgens in staat om veel geld en tijd te besparen. Wij nemen al het werk voor u uit handen. Van het maken van een sloopmelding tot aan het verwijderen zelf, door ons in te schakelen zal u niets meer zelf hoeven te doen. Heeft u bepaalde vragen dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met ons voor meer informatie.

Alle diensten:

Wanneer u een nieuwe woning of bedrijfspand koopt is het prettig om te weten of er asbest in het gebouw aanwezig is. Onze experts kunnen een complete asbest audit voor u doen en direct een prijsopgave geven waarmee u in onderhandeling kunt gaan met de verkopende partij
Wij kunnen u helpen asbest subsidie aanvragen. Al vele keren hebben wij succesvol subsidies gekregen zodat uw asbest project gedeeltelijk of zelfs geheel gesubsidieerd kan worden.

Neem contact op

24/7 bereikbaar in heel Nederland

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem
KVK: 74321286
BTW: NL859818275B01
Telefoonnummer: 06-40125121
E-mail: info@sloop-concurrent.nl