Asbest Gigant

Veilig en betaalbaar

Asbest inventarisatie

Wanneer u een nieuwe woning of bedrijfspand koopt is het prettig om te weten of er asbest in het gebouw aanwezig is. Onze experts

Mensen die in een relatief oude woning wonen zullen mogelijk te maken krijgen met de constatering van asbest. Dit komt voornamelijk voor bij de daken die van een speciaal soort asbesthoudend materiaal zijn gemaakt. Mocht u te maken krijgen met asbest dan is het verstandig om contact op te nemen met een professioneel bedrijf om het zo snel mogelijk te laten verwijderen. Wij staan voor u klaar voor alle mogelijke werkzaamheden die te maken hebben met asbest, ook voor het opstellen van een asbest inventarisatie.

Wat is een asbest inventarisatie

Een asbest inventarisatie houdt in dat u alle asbesthoudende materialen in het gebouw in kaart moet brengen. Dit is noodzakelijk, het is namelijk verplicht wanneer u het asbest wilt gaan verwijderen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het uitvoeren van deze asbest inventarisatie. Tijdens deze asbest inventarisatie zullen wij bekijken welke materialen er mogelijk asbest bevatten en welke er dus verwijderd moeten worden. Dit zorgt ervoor dat u aanzienlijk meer inzage zult krijgen in wat er allemaal moet gebeuren.

Asbest inventarisatie rapport

Tijdens het opstellen van de asbest inventarisatie zullen wij altijd bepaalde monsters nemen van de materialen waarvan wij verwachten dat er sprake is van de aanwezigheid van asbest. Aan de hand van deze monsters kan er een vervolgactie worden ondernemen. Mocht u het asbest willen verwijderen dan kunt u ervoor kiezen om ons hiervoor in te schakelen. Door dit werk uit handen te geven zal u zeker weten dat u het asbesthoudende materiaal op een veilige en effectieve manier kunt verwijderen bij u uit de woning. Dit maakt het een stuk eenvoudiger om uw woning weer geheel bewoonbaar te maken. Hier op de site vindt u alle informatie die u maar nodig kan hebben voor het maken van een afspraak, neem dit dus zeker even door!

Alle diensten:

Wij kunnen u helpen asbest subsidie aanvragen. Al vele keren hebben wij succesvol subsidies gekregen zodat uw asbest project gedeeltelijk of zelfs geheel gesubsidieerd kan worden.
Uw asbest vakkundig en veilig laten verwijderen door professionals? Al jaren zijn wij de partner voor asbest verwijderen in heel Nederland.

Neem contact op

24/7 bereikbaar in heel Nederland

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem
KVK: 74321286
BTW: NL859818275B01
Telefoonnummer: 06-40125121
E-mail: info@sloop-concurrent.nl